Help

Hoe kan ik inloggen in pin-a-desk

pin-a-desk ondersteunt momenteel enkel inloggen via een Microsoft-account. Indien jouw organisatie een office 365 abonnement heeft, kan je me dat account inloggen bij pin-a-desk. Geen zorgen, wij krijgen geen toegang tot bedrijfsgegevens, we vragen enkel aan Microsoft om gebruikers zich te laten identificeren. Van Microsoft krijgen wij voornaam, achternaam en email adres van de persoon die zich aanmeldt.